Тренер: Слађан С. Митровић, дипл. маш. инж.

trener1

    Рођен 03.05.1963. године у Нишу. Љубав према каратеу се јавила из прича старијег брата  Борка Ђорђевића, који му је касније био идол, а сестра Анђелка Ђорђевић била иницијатор физичких активности . Каратеом је почео да се бави од 1976. године у КК Раднички у Нишу, а после интеграције свих Нишких клубова (Раднички, Борац и Ниш) промењен је назив клуба у Омладинац.             Члан прве такмичарске екипе са богатим такмичарским искуством од 1983. – 1987. године, када је због удеса, морао на савет лекара, да престане такмичарски да вежба карате. У свет активног каратеа се вратио 2006. године. После три године, верификује I дан код сенсеиа Велибора Димитријевића, а 2014. године положио за II дан код сенсеиа Милана Ђокића.

     У WКФ-у за   Општинског Карате судију полаже 2008. године. За  Регионалног Карате судију полаже 2009. године, а 2010. године постаје Национални судија..

    Прву тренерску карате школу завршава у Сплиту 1986.године, а  2015. године успешно брани стручни рад за Оперативног карате тренера на факултету за физичку културу у Нишу.

    Учесник је на многим  семинарима  под руководством Сенсеиа Велибора Димитријевића, Сенсеиа Хироши Шираи-а, Сенсеиа Мирчета Опелоског , Сенсеиа Милана Ђокића као и полазник на свим стручним скуповима за судије и тренере WКФ Србије под руководством Сенсеиа и директора Славољуба Пипера.

 

Тренер: Владан С. Илић дипл. маш. инж.

trener2

    Рођен 05.09.1973. године у Нишу. Каратеом је почео да се бави 1986. год. у К.К. „Омладинац“.

    Богато такмичарско искуство, вишеструки првак Централне Србије у борбама и бронзану медаљу осваја на првенству Југославије 1992.године.

      Први дан добија 1996. године код Сенсеја Т. Казе-а.

   Први тренер КК Омладинаца од 2004. – 2009. године. Дугогодишњи члан ШОТОКАН КАРАТЕДО АКАДЕМИЈЕ и учесник на многим семинарима под руководством сенсеиа Велибора Димитријевића и сенсиа Мирчета  Опелоског.

      Каратеом се бави из љубави према тој вештини.

 

 

 

 

 

Тренер: Миомир В. Вељковић, проф.Енгл. јез.

 

Рођен у Нишу 12.03.1951. године. Основну школу и гимназију језичког смера завршио је у Нишу. На  Филозофском факултету у Нишу,  група Англистика је стекао звање „ПРОФЕСОР ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА И ЕНГЛЕСКЕ И АМЕРИЧКЕ КЊИЖЊВНОСТИ“ као  прва нишка  генерација.

Каратеом почиње да се бави 1968. године и спада у групу Нишких пионира у Каратеу. Почиње да вежба у првом Карате клубу „Студент“ у Нишу,  код  легендарног  тренера Томе Михајловића. Много такмичарсkoг и тренерскoг искуства, много времена проведених тренирајући на инструкторским семинарима код сенсеиа Велибора Димитријевића, сенсеиа Мирчета Опелоског и сенсеиа Милана Ђокића. Своје прво мајсторско звање стиче у Приштини, приликом служења ЈНА давне 1978. године и које верификује код сенсеиа Милана Ђокића  29.12.1999. године. Каратеом се бави из љубави према тој древној вештини и том новом Олимпијском дисциплином. Верује да постоји само један Карате и то је Карате  који чува све своје традиционалне вредности.