Стручни тим клуба чине:

  1. Педагог, Соња Марковић
  2. Логопед, Горан Маловић
  3. Спортски лекар, Милорад Јеркан
  4.  Адвокат, Душан Весковић
  5. Дипл. ецц Радован Живковић
  6. Економиста, Драган Јовановић

1. Педагог, Соња Марковић

Дипломирала на Филозофском факутету, одсек педагогија, 1998. године. Ради као педагог  у основној школи у Нишу од 1999. године, од када је и члан Педагошког друштва Србије и Актива педагога града Ниша.

Континуирано се самообразује и стручно  усавршава похађањем акредитованих семинара. Неки од њих су :  Умеће одрастања, Учионица добре воље, Да темпераменте свако боље упозна лако,  Инклузивно образовање, Знаковни језик за бољи приступ образовном систему,  Дете са епилепсијом у разреду, Професионална оријентација, Оснаживање младих кроз ученичке парламенте, Оцењивање ученика,  Планирање у настави, Професионализација одељенских старешина у сарадњи са родитељима…

Успешно сарађује са стручним сарадницима основних и средњих школа у Нишу и околини.

У раду искрена, отворена, увиђавна и спремна за давање стручних савета.

 

2. Логопед, Горан Маловић

Дипломирао на ФАСПЕР – Дефектолошки факултет, Београд,1988. године. Запошљен од 1989 до 1992.г СОШ,,14.октобар,, Лесковац. Тренутно ради у ОШ „Вожд Карађорђе“ у Нишу. Успешно завршио: Comprehensive Language Programming

* An Introdukcion to Developing Good Learners

* Научни курс ,,Специјална едукација и рехабилитација данас“

* Конференција – ,,Како помоћи деци са сметњама у развоју“ 

* Конференција – ,,Биолошке основе раних развојних поремећаја,,

* Балкански конгрес  ORL – ,,Principles of ABR,TE and DPOAE`s. Interacoustics.

*Семинар  OTICON – ,,Binaural Amplification, Audiometry,,

* Konference on Biological Basis of Autism PDD and AD(H)D

* 2nd International Interdiscilinary Conference on Fundamental and Apllied Aspects of Speech and Language.

Члан је Удружења учитеља Србије и Удружења логопеда Србије. За свој успешан рад, добитник је златне плакете Удружења логопеда Србије и награде Клуба Донатора за развој школске телевизије.

 

3. Доц. др Милорад Јеркан

Рођен је 09.08.1955. год. у Нишу. Специјализацију из спортске медицине завршио је 1989. год. у Нишу. Магистрирао је и докторирао на Медицинском факултету у Крагујевцу. У два мандата је био председник Српског лекарског друштва специјалиста спортске медицине Србије. На тој функцији се и данас налази. Дугогодишњи лекар фудбалског клуба Раднички из Ниша, као и лекар који је учествовао на велики број других спортских такмичења у граду и шире са посебним интересовањем за борилачке спортове (карате, џудо и бокс). На функцији директора Дома здравља Ниш је од 2012. године, где се и данас налази.

 

 

4. Адвокат, Душан Весковић

Рођен у Нишу 1976. Године. Дипломирао на Правном факултету

Универзитета у Нишу. Након дипломирања обављао приправнички

 стаж у адвокатури, радио у Републичком фонду за пензијско и

инвалидско осигурање и у банкарском сектору. Тренутно обавља самосталну делатност као адвокат.

 

 

5. Дипл. ецц Радован Живковић

Рођен 1966. године у Нишу. По занимању дипломирани економиста. Сертификовани пројект менаџер  EU i UNDP. Тренер SKGO, BOŠ, TACSO, Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом, LDA. Аутор и менаџер преко 15 успешно реализованих пројеката финансираних од стране међународних донатора. Консултант Савета Европе. 
 
 
 
 

6. Економиста, Драган Јовановић

Рођен 24.09.1958.год. у Нишу. Завршио Основну школу, Гимназију Стеван Сремац и Економски факултет у Нишу. Радио у Блок Сигналу од 1986. год. до 2014. године, на пословима комерцијале и технологије производње. Ожењен, отац две кћери.